karácsonyi ajándék

2014.12.19. 09:35

Nem sokakat érint, de azért beszámolok róla, hogy önkormányzatunk pont időben, kivételesen szabályos tértivevényes levélben (és nem nyitott, mindenki által olvasható szelvényen) tájékoztat, hogy az ipa (iparűzési adó) mértékét 1,5 %-ra emeli az eddigi 1%-ról. A levelezésben biztos az az elv, hogyha rossz hírt közölnek, akkor zárt levélben teszik, ha pénzt szednek be, akkor mindenki számára nyilvánosan, olvasható értesítést küldenek. 

Biztosan vannak erre indokok, mert virágzó gazdaságunk meg sem érez egy ilyen tehernövelést, meg ugye az évvégi jutalmak összege se lenne jó, ha csökkenne. De egyelőre még van lehetőség a társaság tevékenységét máshová helyezni. Kíváncsi leszek, hogy az SBS erre mit mond. Nyilván semmit, de lehet, hogy nem fognak örülni. 

Kívánom karácsony alkalmából, hogy valami szépet vegyenek a pluszban befolyt pénzből...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://erdotelek.blog.hu/api/trackback/id/tr126997181

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása